Ενημέρωση για το www.Summer-Hotels.com

Το Summer Hotels είναι ένας διπλός κατάλογος (Ελληνικά – Αγγλικά) μέσα από τις σελίδες του οποίου προβάλλονται τα Ελληνικά ξενοδοχεία.

Ο κατάλογος Summer Hotels έχει την πρώτη θέση στις καλύτερες μηχανές αναζήτησης:
Κλίκ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Παράδειγμα 1

Κλίκ εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google Παράδειγμα 2

Στο Summer Hotels οδηγούν πολλά ονόματα του internet όπως:
www.Summer-Hotels.com
www.Summer-Hotels.net
www.aegean-hotels.com
www.summer-hotels.net
www.greek-hotels.idx.gr
www.hotels.idx.gr
www.greek-lodgings.com
www.grhotels.com
www.gr-hotels.com
www.grhotels.com
www.hotels-address.com
www.summer-hotels.com
κ.α.

Στο internet το Summer Hotels προβάλλεται με διαφήμιση διασποράς, μέσω Link και μέσω Banner, από 360+ web site υψηλής επισκεψιμότητας (βλ. www.idx.gr).

Το site διαφημίζεται σε έντυπα, όπως το παγκόσμιο διμηνιαίο περιοδικό European business της Europress. Το παρουσιάζουν επίσης συχνά περιοδικά τα οποία ασχολούνται με τον τουρισμό και τις διακοπές.

Το Summer Hotels, αποτελεί ένα μόνιμο 24ωρης λειτουργίας εκθεσιακό χώρο που προβάλει την Ελλάδα στο εξωτερικό, προτάσσοντας λόγους για τους οποίους αξίζει να την επισκεφθεί ο επισκέπτης του.

Το site περιέχει και εμπλουτίζεται διαρκώς με χρήσιμες πληροφορίες όπως: τον καιρό, τα αεροδρόμια, αξιοθέατα κ.α.

Πολύ σημαντικές είναι και οι πληροφορίες με τα ενδιαφέροντα (αξιοθέατα), που κάνουν τα Ελληνικά ξενοδοχεία να είναι μοναδικά στον κόσμο, μια και είναι οι χώροι που μπορούν να φιλοξενηθούν οι ξένοι και Έλληνες επισκέπτες προκείμενου να επισκεφθούν διάφορες ομορφιές της Ελλάδας.
Έτσι σε διάφορα σημεία του site ο επισκέπτης μπορεί να δει ελκυστικές φωτογραφίες με Ελληνικά τοπία και διάφορα μέρη που μπορεί να επισκεφθεί όπως αρχαιολογικούς χώρους και πολλά άλλα, που συμβάλουν θετικά στην προβολή της Ελλάδας τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό αποτελώντας ένα σημαντικό λόγο για να έλθει ο επισκέπτης.

Το κόστος της προβολής των ξενοδοχείων, από τον κατάλογο www.Summer-Hotels.com είναι 100 Euro / έτος. (διαφήμιση μέσω σταθερού Link)

Ο τρόπος υλοποίησης της διαφήμισης είναι ο κλασικός και πολύ αποτελεσματικός τρόπος μέσο Link. Δηλαδή καταχωρείται το ξενοδοχείο στην αντίστοιχη πόλη (περιοχή) που ανήκει, με μια φωτογραφία του και μια περιγραφή με τα τμήματα που διαθέτει, τα sport, τον αριθμό των δωματίων, και άλλες παροχές. Για να υπάρχει η δυνατότητα επαφής με τον ενδιαφερόμενο επισκέπτη καταχωρούνται στα στοιχεία επικοινωνίας το τηλέφωνο, το e-mail και το web site, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

To Summer Hotels είναι ένας εξειδικευμένος κατάλογος ο οποίος συμβάλει αποτελεσματικά και με τον καλύτερο και τον πιο σύγχρονο επικοινωνιακά, τρόπο στην προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό. Το κόστος της προβολής των ξενοδοχείων σ' αυτό είναι ιδιαίτερα χαμηλό.

Για να υλοποιήσετε την καταχώρηση σας στον κατάλογο του Summer Hotels παρακαλώ να επικοινωνήσετε με το info@00357.com


Επεκτείνετε την προβολή στον έντυπο οδηγό

με έκπτωση 25%... 

best price hotels: grhotels.com